Longyearbyen ungdomsklubb (klubben) er en uformell møteplass for ungdom fra 5.trinn – 20 år, og er et fritidstilbud for ungdommene i Longyearbyen. Ungdomsklubben er en møteplass der ungdom kan møtes uten nødvendigvis å delta i organiserte aktiviteter. Klubben er en plass ungdom kan slappe av, samtidig som det er rom for aktivitet. Deltagelsen skal være frivillig. Det kreves verken spesielle ferdigheter eller kunnskap for å delta på aktiviteter på klubben.

åpningstider.jpgJUNIOR (5. - 7. trinn):
Onsdag: 18:00 – 20:00
Fredag: 18:00 – 20:00

SENIOR (8. trinn -20 år):
                            Torsdag: 18:00 – 21:00
                            Fredag: 20:30 – 24:00

Just Dance.jpg

Hovedaktivitetene på ordinære klubbkvelder er dans, matlaging, bordtennis, airhockey, just dance og andre spill. Vi har faste bakekvelder, turneringskvelder og filmkvelder. I tillegg blir det arrangert ulike temakvelder eller arrangement som for eksempel verdensdagen for pykisk helse, holloween- fest, LybLan og nyttårsball.

Klubbstyret

Klubbstyret 2018_19.jpg

Klubben har et eget klubbstyre, som består av representanter fra 7.-10.trinn. Her får brukergruppa myndighet og påvirkningskraft på saker som: klubbregler, klubbkassemidler, behandling av søknader, utforming av lokalet samt planlegging, organisering og gjennomføring av større arrangement. Ta kontakt med noen i klubbstyret dersom du har innspill eller ønsker på hvordan klubben skal være.

Ungdom og Fritid

Kurs_Ingeborg Runde (2).JPG

Longyearbyen ungdomsklubb er medlem av Ungdom og Fritid. De er en demokratisk barne- og ungdomsorganisasjon for brukere, ansatte og frivillige i kommunalt støttede fritidsklubber, ungdomshus og lignende åpne møteplasser. Gjennnom Ungdom og Fritid kan vi søke frifond- midler, delta på Stormøte og Landsting samt arrangere kurs for ungdommene og ansatte.

Utleie av ungdomsklubben

Ungdomsklubben kan leies av private, så langt det ikke er annen aktivitet i regi av Ung i Longyearbyen ved samme tidspunkt. Det betyr at du kan leie klubben til bursdags- eller, klassefest, konfirmasjon eller andre private arrangement.

Lokalet har gode muligheter for mange ulike aktiviteter. Fordelt på to plan kan man finne kjøkken, aktivitetsrom med ulike sittegrupper, spillrom, puterom og biljardrom. Vi har bordtennisbord, airhockey-bord, fusballspill, mange brettspill, dansegulv med diskolys, tilgang til å spille musikk, Xbox med ulike sosiale og bevegelses-spill, flipperspill og biljardbord.

Pris for leie av ungdomsklubben: 680,-
Ta kontakt med klubbleder for kontrakt og nøkkel.

Viktig! Leietaker må gjøre seg kjent med brannvern og rutiner for bruk av lokalene gjennom visning i ungdomsklubben sine åpningstider, onsdager kl.18:00-20:00, torsdager kl. 18:00 - 21:00 eller fredager kl.18:00-24:00. Det skal alltid være en ansvarlig, voksen i lokalene under utleieperioden.

Ungdomsklubben er et rus, snus og røykfritt område (dette gjelder også voksne!)